Filmek rólunk, nőkről – Két bemutató, a Tully, amin sírtam és a Könyvklub, amin nevettem

Időről-időre kerülnek azért mozikba olyan filmek, amiket tényleg érdemes megnézni. Ez a kettő ilyen lesz, bár sajnos a Tully valószínű nem fog elérni hozzánk.

Nem is értem, hogy miért lehet az, hogy a Túl szexi lány meg igen (nem, azt nem fogom megnézni). Pedig a Tully egy olyan mozi, amit már a bemutatón megkönnyeztem és nem azért, mert szomorú, hanem mert pont így érezzük/éreztük néha magunkat mi is. És nem kell ehhez három gyerek, elég egy vagy kettő. A rohanás az idővel, az éjszakai kelések, szoptatás, hisztik (anya és gyerek egyaránt), depi és a saját testünk utálata. Ismerős? És ki ne szeretne egy ilyen dadát? Nem kell nekünk Mary Poppins, csak valaki, aki leveszi a vállunkról a terhet, szó szerint, ha ez egy gyerek éppen. Tully szerepében Mackenzie Davis, az anyát, Marlot Charlize Theron alakítja.
Én pedig reménykedem, hogy megszánnak minket és legalább feliratosan megnézhetjük a hazai mozikban, miután az amerikai premier május 4.

A Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata egy igazi csemege lesz. Imádom ezeket a színésznőket, fantasztikusak még mindig és zseniálisat alakítanak! Nem csak a 20 éveseké a világ kérem, labdába lehet rúgni a 6.X-en túl is!
Könyves társaságom most is van, remélem mi is ilyenek leszünk 20-30 év múlva! 🙂

Ez a mozi szerencsére itthon is debütál, május 31-től látható majd.