A jelige Fagyöngy – Az első Reader Surprise Meglepetésdoboz a Könyvmolyképző Kiadótól

Bevallom, valamiért elkerülte a figyelmemet, hogy a Könyvmolyképző Kiadó is előrukkol a külföldön már népszerű meglepetésdobozokkal, de szerencsére a könyvmániás társaságomban felhívták rá a figyelmemet, így a megjelenés napján már le is csaptam a Fagyöngy jeligés Luxury fokozatú dobozkára.

Három típusa van a dobozoknak, Happy, VIP és Luxury. Az árak és a tartalmak változnak, természetesen a Luxury fokozat a legdárább és ez tartalmazza az összes könyves ereklyét, amit most be lehetett gyűjteni. Az áron még lehet faragni KMK-s kuponnal. És hogy mi volt a dobozban akciósan 9999,- Ft-ért? Lássuk!

Először is így nézett ki, miután kinyitottam a fedelét. Mondanom sem kell, nagyon izgatott voltam, hogy mi mindent rejt belül a doboz. 🙂

Így pedig az összes meglepi. 🙂

Ez egy igazán csajos csomagra sikeredett, ahogy láthatjátok. Nekem kicsit túl csajos is, inkább Bálint napi csomagnak gondolnék ilyen csókos könyveket, de ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok a tartalmával. 🙂

Az egyik könyv Jannifer Armentrout Komor elemek sorozatának kezdő kötete, a White Hot Kiss – Perzselő csók. Romantikus fantasy, molyon 95%-on áll.

Az ​első csók az utolsó lehet.

A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is.

Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.

Bevallom, nem túlzottan az én világom az ilyen fantasy, de mindenképp elolvasom, biztosan nem véletlenül talált rám.

A másik könyv Alex Flinn könyve, A Kiss In Time – Csók pont jókor. Bár ez is fantasy, de a kívánságlistámon szerepelt, talán a Once Upon A Time – Egyszer volt, hol nem volt sorozat miatt, amit viszont nagyon szeretek. Molyon 83%, hát majd meglátjuk mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeimet.

Taliát ​egy átok sújtja… Jack megtöri az átkot.
Mondták nekem, hogy óvakodjak attól az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, annyira hipnotikus…
Aznap csak egy kis kalandra vágytam, ezért léptem meg a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, benne egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal, na ez nem éppen az volt, amire számítottam.
Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy vadidegen csókja ébresztett fel.
Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy csókolózik az ember.
Nem tudtam, hogy aztán ez fog történni. Most aztán alaposan benne vagyok a pácban, mivel az apám, a király engem okol, hogy romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint elszökni innen, méghozzá ezzel a közemberrel!
Most aztán jól megszívtam: itt van a nyakamon ez a gügye királykisasszony, plusz a bőröndje, tele az ékszereivel… Az egyetlen jó hír: a szüleim totál ki lesznek kattanva!

Képzeld el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak. Aztán zárd az ajkad egy kábultan szunyókáló egyénéhez, akiről aztán kiderül, hogy idestova 316 éves az illető. Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is?

És hogy mi minden meglepetés volt még a dobozban?

  • Könyvjelzők és egyedi képeslapok
  • Szív alakú nagy kitűző
  • Rúzs alakú toll, ami garantáltan csókálló
  • Sült tea! Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert már hallottam róla, meg olvastam is, hogy hogyan készíthető.
  • Könyves minicsokik
  • Díszes, kreatív, környezetkímélő Magic Moments csomagolószalag arany ragasztópöttyökkel
  • Karácsonyi illatú Yankee Candle illatgyertya
  • Egyedi Reader Surprise vászontáska (ennek örülök a legjobban! 🙂 )
  • Könyves fülbevaló
  • Kedvezménykuponok

Hogy megérte-e a csomag? Abszolút! Fogok máskor is rendelni? Nem kétséges! Imádom a jó könyveket, ajándékokat, meglepetéseket! Várom a következő Reader Surprise dobozt! 🙂