A tavaszi szünetre kinyílt a BOOKR Kids Mesetára!

Volt már ilyen akciójuk, akkor is írtam róla, és most idén sem marad el a korlátlan mese-hozzáférés. 300+ ingyen mese érhető el április 17-23. között a BOOKR Kids-nél!

Most 4 éves lett a BOOKR Kids, amit a Mesetár megnyitásával és 50%-os akcióval ünnepelnek! Ne hagyjátok ki!

A két évvel ezelőtti akciónál ki is fejtettem a véleményem a programról, de ez azóta még inkább pozitív irányba fejlődött. Idén Kisebbik is megtanult olvasni, falja is a könyveket, aminek nagyon örülök. Viszont bevallom, jólesik, mikor néha a tablet olvas fel helyettem, mert már a fejemből nem látok ki, de sokszor ők sem, hogy valamelyikük felolvasson és mi többiek hallgassuk. Ahhoz viszont ragaszkodom, hogy minden este legyen esti mese!

Az utóbbi időben ismét rászoktunk a mesejátékok hallgatására is, így előkerültek – most már Youtube-ról – a meselemezeim digitalizált változatai, múlt héten például esténként 10-15 percet hallgatunk a Kétbalkezes varázslóból.

Kisebbik viszont elő-előveszi a BOOKR Kids applikációt és az ingyenes meséket hallgatja. Most le is csapott a tavaszi szüneti akcióra és jó pár mese került fel a tabletre rögtön. 🙂

Kódolatlan napjaink alatt teljes kínálatunkban válogathattok: olvassatok a gyerekekkel akár olyan klasszikusokat, mint A Pál utcai fiúk vagy a Tanár úr kérem, de megtaláljátok a megújult Janikovszky-történeteket is és az olyan kortárs műveket, mint Varró Dani, Virág Erdős vagy Lackfi János meséi. Töltsétek le most és olvassátok, hallgassátok együtt!

Töltsétek le az applikációt és hallgassátok együtt az igényes mesefelolvasásokat és nézzétek közben a rajzokat!
Google Play letöltés: https://goo.gl/kaaCNd
App Store letöltés: https://goo.gl/nLz9fd

Kövessétek őket Facebook-on is, hogy ne maradjatok le az akciókról!