Becsomi Box – Mert adni jobb, mint kapni!

JÖN! JÖN! JÖN! Meglepetésdoboz ötletek kreatívoknak, DIY kedvelőknek. Ez a Becsomi Box!

Persze kapni is nagyon szeretek meglepetést, jó nagy dobozban lévőt, de számomra az ajándék kigondolása, összeállítása is legalább akkora öröm, mintha én kapnám a csomagot.

Az alap ötlet az volt, hogy hétvégenként a lányaimmal valamit kreatívkodhassunk. Viszont mi lenne akkor, ha nem tudnák előre, mit is fogunk éppen gyártani? És mindig csak egy teli dobozt kapnának leírással, hogy mi is lesz a hozzávalókból, amit benne találnak? Persze ezt lehet felnőtteknek is és nehezebb feladatokkal is.

Emlékeztek még Buday Péter séf műsorára? “Mi van ma a dobozban?”
Viszont itt nem nekünk kell majd kitalálnunk, hogy mit lehet a dobozban lévő dolgokból előállítani, hanem lesz hozzá kinyomtatott utasítás is.

Szóval – reményeim szerint – minden héten összeállítok egy dobozt, árakkal, beszerzési helyekkel együtt, valamint egy nyomtatható utasítással is pdf formában.
Mindezt úgy, hogy ajándékozható ötlet legyen.

De vigyázat, csak olyannak adjunk kreatív dobozt, aki szeret is pepecselni, nehogy a fejünkhöz vágják, hogy inkább a kész terméket kérték volna! 🙂

Terveztem most a Nutella-nap miatt házi nutellás Becsomi Boxot indulásképpen, aminek az ötletét nem adtam még fel, de egyelőre nincs megfelelő recept. Sajnos a legtöbb tartalmaz hűtős hozzávalót. Pláne tesztelni is akarom a receptet, hogy tényleg finom legyen a végeredmény!
Jövő hét végén slime-t gyártunk, így olyan Becsomi Box is várható.

Szóval jönnek a Becsomi Boxok, amikből remélem Ti is ötleteket meríthettek és olyan örömmel állítjátok össze és ajándékozzátok majd, mint ahogy én! 🙂