Tabu – január 8-tól az HBO GO-n!

Az HBO GO újabb gyöngyszemmel örvendeztet meg minket: a BBC One sötét, kosztümös drámája a brit premier után egy nappal látható lesz Magyarországon is, ráadásul magyar felirattal!

Az Oscar-díjra jelölt Tom Hardy (Mad Max – A harag napja, Legenda, A visszatérő) az apjával, Chips Hardyval karöltve, Ridley Scott (Blade Runner 2049, Alien: Covenant) és Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Szövetségesek) produceri felügyelete alatt sorozat formájában valósította meg régóta dédelgetett ötletét.

Az 1800-as évek elején játszódó történet James Keziah Delaneyről szól, aki bejárta a világot és utazása örökre megváltoztatta életét. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér Londonba, és átveszi apja tönkrement hajózási vállalatát. Szeretné talpra állítani, de hamarosan szembe találja magát a nagyhatalmú Kelet-indiai Társasággal és rövidesen kiderül, hogy családi hagyatékát összeesküvések, árulások, gyilkosságok és sötét családi titkok övezik.

A 8 részes minisorozat főbb szerepeiben Tom Hardy mellett olyan nagyszerű színészek tűnnek fel, mint Jonathan Pryce (Trónok harca), Michael Kelly (Kártyavár) vagy Oona Chaplin (Trónok harca).
A sorozat január 8-tól exkluzívan az HBO GO-n, feliratosan lesz látható.
Magyar feliratos előzetest megnézhetitek az HBO youtube csatornáján: