Januári sorozatkörkép – külföld

Januárban újra itt a Premierek, visszatérők, évadzárók rovat – új köntösben, ajánlóval kiegészítve. Aki nem Sherlock visszatérésére várt legjobban, az ne is szóljon hozzám… de azért akad még bőven néznivaló ebben a hónapban.

1.
Sherlock – 4. évad

2.
A néma szemtanú – 20. évad
The Mick – sorozatpremier
A FOX új sitcomja: Mackenzie “Mickey” Murphy nagyszájú csajszi, aki eddig egyik napról a másikra élt, tehetős emberek közé költözik Grenwhich-be, hogy gondoskodjon testvére elkényeztetett gyemekeiről, akiknek anyja külföldre menekül az igazságszolgáltatás elől. Ennek örömére hamar rádöbben, amit a legtöbben már régóta tudni vélnek: másik gyerekeinél nincs rosszabb.

Ransom – sorozatpremier
A CBS új sorozata Eric Beaumont krízishelyzet szakértő és túsztárgyaló mindennapjait követi nyomon. Eric jobban érti a bűnözőket, mint ők magukat, és arra használja tudását, hogy nehéz emberrablási és váltságdíj követelési ügyeket oldjon meg. Bármi is történik, a férfi elutasítja az erőszakot, még a világ legveszélyesebb elkövetőivel szemben is. És ahogyan az lenni szokott, mg Ericet manipulációs képességei szakmája legjobbjai közé emelik, gyakran nehezítik meg családi, barátai és szakmai kapcsolatait.

3.
The Apprentice – 15. évad
A Zálogcsillagok – 11. évad
The Bachelor – 21. évad
Shadowhunters – 2. évad
Beyond – sorozatpremier
A Freeform új, misztikus sorozata, melyben egy Holden nevű fiatal ember 12 év után felébred a kómából, de érzelmileg egy tinédzser szintjén rekedt, és habár fizikai képességei korának megfelelőek, természetfeletti képességeinek köszönhetően egy veszélyes összeesküvés kellős közepébe csöppen.

4.
Dr. Csont – 12. évad

5.
Felhőtlen Philadelhia – 12. évad
Man Seeking Woman – 3. évad
Unforgotten – 2. évad
Halál a paradicsomban – 6. évad

6.
Portlandia – 7. évad

7.
Emerald City – sorozatpremier
Az NBC régóta várt sorozatában a 20 éves Dorothy Gale-t felkapja egy tornádó és a vihar szemén át egy másik világba kerül: egy veszélyben forgó misztikus földre, ahol egy mindenható varázsló betiltotta mágia használatát, és számtalan birodalmon uralkodik. A klasszikus mesebeli Óz földjének újragondolása, ahogy még sohasem láttuk: halálos harcosokkal, sötét terveket szövögető gonosz boszorkákkal, és egy fiatal kansasi lánnyal, akiből önfejű hősnő válik, mert megérti, hogy a világ sorsa az ő kezeiben van.

The Voice (UK) – 6. évad
Az Álmosvölgy legendája – 4. évad
Grimm – 6. évad
Taboo – sorozatpremier
A BBC One sötét, kosztümös drámája 1813-ban játszódik, James Keziah Delaney a főszerepője, aki 14 ebül szerzett gyémánttal érkezik vissza Afrikából, hogy megbosszulja apja halálát. Nem hajlandó eladni a csládi vállalkozás a Kelet-Indiai Társaságnak, helyett saját kereskedő birodalmat akar alapítani, így egy veszélyes játszma kellőr közepében találja magát két ország: Nagy-Britannia az Egyesült Államok szorításában.

11.
Being Mary Jane 4. évad

13.
Colony – 2. évad
Girlfriend’s Guide to Divorce – 3. évad
Sikersorozat – 5. évad

15.
Sherlock – évadzáró

16.
Homeland – A belső ellenség – 6. évad

17.
Amcsi benzinfalók – 10. évad

18.
No Tomorrow – évadzáró
Shooter – évadzáró

19.
Salem – évadzáró
A Hatos – sorozatpremier
A History akciósorozata, Walton Goggins, Barry Sloane és Kyle Schmid főszereplésével. 2014-ben a Hatos Navy Seal csapat küldetésül kapja, hogy tegyen el láb alól egy tálib vezetőt, de n 2014, akciójuk veszélybe kiderül, mikor réjönnek, hogy egyikük összedolgozik a terroristákkal.

20.
Botrány – 6. évad

23.
A titkok könyvtára – évadzáró

26.
The Path – 2. évad
The Magicians – 2. évad
Fortitude – 2. évad

27.
Riverdale – sorozatpremier
A CW legfrissebb tinisorozata napjainkban játszódik, és Archie, Betty, Veronica valamint barátaik mindennapjait követi nyomon a kisvárosi, szürreális életük bemutatásával, ahol a sötét furcsaságok feszegetik Riverdale tökéletesnek beállított álarcának felszínét.

30.
Fekete vitorlák – 4. évad