Egyszer volt, hol nem volt – 7. évad Comic-Con Trailer

A Once Upon A Time, azaz az Egyszer volt, hol nem volt 7. évad trailer-e debütált a Comic-Con-on.

Valahol úgy a 3. évad közepénél kaszáltam én a sorozatot. Ráadásul addig is eredeti hanggal néztem, mert ez volt életem első sorozata, aminél azt mondtam, hogy a magyar szinkron rosszabb. Hallottátok már Rumpelstiltskin eredeti hangját? Pláne a nevetését? Keressetek rá! 🙂 Egyébként azt sem értettem már az elején sem, hogy miért kellett a nevét lefordítani Zörgőfürgére? Na mindegy, szóval anno kaszáltam a sorozatot, nálam kifújt, ellaposodott, még Hook karaktere sem tudott kellő frissítést hozni, pedig valljuk be,  Colin O’Donoghue kiváló a szerepre. Anno hatalmas ötletnek tartottam, a meséket imádom, pláne az újfajta megközelítését a történeteknek, a két dimenzió meg egy tökéletesen új szemléletmód lett és két külön szálon is követhettük a szereplők életének alakulását.

Aztán olvastam, hogy az 5. évad táján már erősen agyaltak, hogy vége, nem is csodálkoztam rajta, de mégis csak életben tartották. Most pedig meglepődve konstatáltam, hogy a 6. évaddal végeztek is a könyvvel. Jennifer Morrison úgy látszik ebből a sorozatból is ki akart már szállni, épp elég volt itt is jó pár évet lehúznia, mint a Dr. House-ban anno.

Szóval új könyv jön! Régi és új karakterekkel, új történettel, de Storybrooke a régi. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy muszáj lesz felzárkóztatnom magam októberig és kíváncsian várom az új évadot, hátha még meg tudnak lepni. Lássuk, hogy Hamupipőke (Dania Ramirez) és hercegének története milyen lesz!?