Valami Amerika 3. 2018. február 15-től a mozikban!

Végre itt a sorozat méltó befejezése és nagyon várjuk!

Már jó ideje jönnek a fényképek a színészektől és a Valami Amerika 3. Facebook oldalán, egy nagyon rövid előzetest is kaphattunk már Baláékról, de végre itt az első hivatalos trailer a filmről is!

Régóta ez lesz az első magyar film, amit igazán várok és azt mondom, hogy ott a helyem a moziban rögtön! Az első két rész mondhatni jó szórakozásai után ez igazán összetett és ütős film lesz! Lesz ebben poén, pofon, régi és új szereplők, akció és nem utolsó sorban jó kis történetnek nézünk elébe!

Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.
A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter (Ónodi Eszter) és Timi (Oroszlán Szonja) is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

2018. február 15-én irány a mozi! Ha az egész film ilyen szuper, mint az előzetes – amin már most potyogtak a könnyeim a nevetéstől – akkor nagyon jó másfél óránk lesz! 🙂

Borítókép: Valami Amerika 3 official Facebook oldala