Csemegézés a 2018-ban várható animációs filmekből

A Coco előtt bepillantást kaphattunk az idei év várható animációiba, ezt kiegészítettem némi kutatással. Némelyik jó lesz, viszont nem mondom, hogy a folytatások közül mindre szükség lett volna, de ez igaz egy-két feldolgozásra is.

Jönnek gyerekeim kedvenc szörnyei, immár harmadszorra, akiket lassan kezdek megszokni és nem megszökni, ha éppen a második részt néznék. (Főleg mióta a Disney Channel legyártotta róluk a borzalmas sorozatot, azóta értékelem az eredeti filmet igazán). Szóval júliusban jön a Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció. Na jó, Pufi “kitaccsolása” kifejezetten cuki. 🙂

Szintén nyárra érkezik majd a mozikba a Pixar 20. egész estés mozija, ami a Hihetetlen család 2. része lesz. Nincsenek nagy elvárásaim, nekem az első rész sem lett túl nagy kedvenc, bár ötletnek nem volt rossz. Persze minden szuperhős moziról le lehet húzni pár bőrt, akkor erről miért is ne tennék.

A Rómeó és Júlia feldolgozásoknak is se szeri, se száma, egy volt ilyen a Gnómeó és Júlia 2011-ben. Most megkapjuk a folytatást, immár Sherlock és Wattson törpékkel is kiegészülve. Egyelőre az előzetes alapján inkább a fejem fogom és nem rohanok márciusban a moziba a Gnómeó és Júlia 2: Sherlock Gnomes -ra (haha, ismét nagyon poénos szóvicc).

“Yeti or not, here they come!” A Warner viszont számomra várós mesét alkotott és Apróláb szeptemberi érkezésére igazán kíváncsi vagyok. Mert mivel is ijesztgethetnék a yeti gyerekeket a yeti felnőttek, mint az ember létezésével? 🙂

És egy újabb Pókember feldolgozás következik! 2018 karácsonyára ígérik a Pókember – Irány a Pókverzum animációt, ami kifejezetten képregénystílusban rajzolódott. Én nem rajongok a Marvel filmekért és ez sem az én világom, megnézni nem fogom, viszont a sztori érdekes lehet olyan szempontból, hogy a síron a felirat nagy valószínűséggel Peter Parker…

Beatrix Potter nevét szerintem nem kell bemutatnom, mint ahogy a klasszikussá vált Nyúl Péter meséit sem. A Sony Pictures élőszereplős mozit csinált a kékkabátos nyusziból. A bemutatók alapján egyelőre nekem félelmetes és nem poénos, pláne nem gyerekbarát egy mese. A hatos karika édes kevés ide szerintem és ezt mi tuti kihagyjuk, hiába ugrik be márciusban Nyúl Péter a mozikba.

Ha ismerős a stílus, az nem véletlen. 🙂 Wallace és Gromit alkotója, a négyszeres Oscar-díjas Nick Park a korszakok csatájával tér vissza az Ősemberben és márciusban jön a kőkor vs bronzkor. Az angol és a francia humor pedig ismét betalál, igazán ütős kis film lesz ez.

Áprilisban Jönnek a kacsák. Lehet velem van a baj, de ezt is tucatfilmnek érzem és maximum akkor megyünk el megnézni, ha a Csepel Pláza mozija szervez rá “ingyenes” vetítést, mikor egy popcorn áráért megnézhetjük.

Végre egy számunkra biztosan befutó film! Jön a Rontó Ralph 2: Ralph lezúzza a netet! 🙂 Megérkezett (egyelőre még csak angolul) az első előzetes.

Valamiért anno kimaradt moziban az első rész, szerintem azért, mert fiúsnak tartottam. Aztán dvd-n vettem 999,- Ft-os akciósan már. Azóta nagy kedvencünk, nekünk felnőtteknek is, mert tele olyan poénnal, amit a gyerekek nem értenek. Ez is egy ilyen mozi lesz, már látom, hogy néhol lehet én nagyobban fogok rajta röhögni, mint a lányaim.

Bemutató november 22., ott a helyünk!

Beadtam a derekam, megnézzük. Lányaim ezt várják, éneklik a hülye betétdalt. Bűbáj herceg és a nagy varázslat április 26-tól a mozikban.

Benedict Cumberbatch, mint Grincs? 🙂 Na jó, csak a hangja és ez már a magyar szinkronos előzetes, de muszáj lesz majd eredetiben is megnéznem. 🙂
Amerikai bemutató dátuma van eddig, ami november 9.