Februári sorozatkörkép – külföld

A midseasonben is a filmből készült sorozatoké, folytatásoké a főszerep. De februárban bőven jut nekünk high-tech bűnüldözésből, jogászokból és szélhámosokból is.

2.
The 100 – A visszatérők – 4. évad
The Expanse – 2. évad
Vikings – évadzáró

3.
A pokol konyhája – évadzáró
Powerless – sorozatpremier
Emily a Wayne Security dolgozója, szuperhősök okozta károk enyhítése lenne a munkája… De egy nap, mikor szembeszáll egyikükkel, akaratlanul is hőssé válik maga is… munkatársai szemében.

Superior Donuts – sorozatpremier
A vígjáték egy zsémbes fánkbolt tulajdonos és ifjú új beosztottjának története Chicago egyik újgazdagok által elözönlött kerületében.

Training Day
Sorozat a Kiképzés című film alapján.
Frank Rourke a belső ügyosztály vezetője, ezzel mindössze egy probléma van: ő maga is korrupt. Erre egészen addig nem derül fény, míg a romlatlan Kyle Craig szolgálatba nem lép náluk.

6.
24:Legacy
A nagy sikerű 24 című sorozat folytatása. Miután sikeresen likvidálta Ibrahim Bin-Khalid sejket, a terrorista vezetőt, Eric carter hazatér Amerikába, ahol azzal szembesül, hogy csapatának tagjai célpontokká váltak küldetése miatt.

7.
APB
A valós események által inspirált sorozat története szerint miután tanuja lesz legjobb barátja meggyilkolásának, a zseniális miliárdos Gideon Reeves úgy dönt, tennie kell valamit – több millió dollárt fektek be a 13-as rendőrörsbe, privát bűnüldöző szervet csinál belőle, ahol gyorsabb, okosabb és hatékonyabb módszerekkel szállnak szembe bűnözőkkel.

8.
Imposters – sorozatpremier
A sorozat főszereplője a szélhámos Maddie, aki másik bőrébe bűjik, és legalább olyan veszélyes, mint amilyen szép. Mit sem sejtő áldozatait mindenükből kiforgatja, ráadásul a szívüket is darabokra töri.

9.
Unforgotten – évadzáró

11.
Az urdalkodónő – 4. évad

13.
Csajok – 6. évad
John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (Last Week Tonight with John Oliver) – 4. évad

16.
Doubt – sorozatpremier
A Katherine Heigl által alakított sikeres ügyvéd romantikus kapcsolatba keveredik ügyfelével, akiről még nem lehet tudni biztosan, hogy elkövette-e a brutális bűntényt, amellyel vádolják.

17.
Sárkányok (aka. Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai) – 6. évad

20.
Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) – sorozatpremier
The Royals – évadzáró
Billions – 2. évad
Sikersorozat – 5. évad

21.
Bates Motel – Psycho a kezdetektől

22.
The Detour – 2. évad
Manchester sötét oldalán – évadzáró

23.
Halál a paradicsomban – évadzáró

24.
The Blacklist: Redemption – sorozatpremier
A feketelista testvérsorozata, amelyben Elizabeth Keen férje, Tom Keen beépített ügynökként összefog a briliáns és ravasz Susan „Scottie’ Hargrave-vel, a Gray Matters nevű cég vezetőjével, és közösen olyan ügyeket oldanak meg, amelyekkel a kormányok nem mernek szembenézni.

Lucky Man – 2. évad

25.
Tabu – évadzáró

27.
Broadchurch – 3. évad

28.
The Voice (US) – 12. évad
Taken – sorozatpremier
A filmsorozat alapján készült sorozat egy fiatalabb, agilisebb Green Beret Mills történte, akinek egy személyes tragédiával kell megküzdenie.
Miközben a túlélésre és a bosszúra koncentrál, a férfiből halálos ügynököt képez a CIA, így jut különösen veszélyes képességeinek birtokába.