Márciusi sorozatkörkép – külföld

Történelmi ez a március… Végét járja a Dr. Csont és a Vámpírnaplók is, de Chicago városa a PD, Fire, és Med után újabb sorozattal gazdagodik, amely a Justice nevet kapta. És indul a Time after Time, melyben eyecandy hegyek játszanak az idővel.
Indul a XVIII. századi bordély története, nő a rasszista feszültség, de ne felejtsük el, hogy érkezik a Defenders csapat utolsó tagjának bemutatkozó etapja, az Iron Fist is.

2.
Chicago Justice – sorozatpremier
Peter Stone (Philip Winchester) és ügyvédekből, nyomozókból álló csapata rendíthetetlenül eredet az igazság nyomába Chicago városában.

Cardinal – évadzáró
Briliáns elmék – évadzáró
5.
Top Gear – 24. évad
6.
Time after Time – sorozatpremier
A híres sci-fi regényíró, H. G. Wells (Freddie Stroma) napjaink Manhattanjében köt ki Hasfelmetsző Jacket (John Bowman) üldözve. Érkezését követően nem csupán az a jövő ejti rabul, amelyről álmodni sem mert, hanem egy ifjú hölgy iránti vonzalma is.

Making history – sorozatpremier
A szintén időutazós vígjátékban Dannek a jelenben semmi esélye, de az 1700-as években viccesnek találják, sok barátja van, sikeres, és szerelembe is esik, rendesen.

Shades of Blue – 2. évad
8.
Foglalkozásuk: amerikai – 5. évad
9.
Survivor – 34. évad
Gyilkos elmék: Túl minden határon – 2. évad
Six – évadzáró
10.
The Catch – 2. évad
Hand of God – 2. évad
Love – 2. évad
11.
Vámpírnaplók – évad- és sorozatzáró
12.
Hívják a bábát! – évadzáró
13.
American Crime – 3. évad
Saving Hope – 5. évad
14.
Papás babás – 6. évad
15.
Trial & Error – sorozatpremier
A fiatal New York-i ügyvéd egy déli kisvárosba utazik, hogy egy különc professzor védjen, akit felesége bizarr gyilkossági ügyében állítanak bíróság elé.

16.
Star – évadzáró
Hap and Leonard – 2. évad
17.
Iron Fist – sorozatpremier
Danny Randet (Finn Jones) évek óta eltűntnek hitték, de visszatér New Yorkba családjához, és a családi örökséghez. Döbnetes kung-fu tudásával és különleges erejének, a Vasökölnek segítségével küzd a kriminális elemek ellen.

18.
The Originals – 4. évad
Animals – 2. évad
20.
Into the Badlands – 2. évad
Sikersorozat – 5. évad
23.
Shots Fired – sorozatpremier
Egy fekete rendőr lelő egy fehér fiút a rasszizmustól túlfűtött Tennesse-ben. A különös körülmények miatt két fekete, idegen nyomozót (Sanaa Lathan, Stephan James) rendelnek ki, hogy kivizsgálják az ügyet.

24.
Grace and Frankie – 3. évad
29.
Dr. Csont – évad- és sorozatzáró
Harlots
Margaret Wells bordélyt vezet Londonban, és egyéb vágya sincs, mint lányait felnevelni – mindezt a XVIII. században.

30.
Imaginary Mary
Alice (Jenna Elfman) élete fenekestül felfordul, mikor beleszeret élete szerelmébe, egy imádnivaló elvált apába, akinek 3 gyereke van. De mikor szembeszáll az anyává válás rémével, gyerekkori képzeletbeli barátja, Mary visszatér, hogy helyette rettegjen és tovább nehezítse a kaotikus helyzetet.