Márciusi magyar sorozatpremierek

Mindenkit megnyugtatok, lesz mit nézni a tévében akkor is, ha nem köt le minket a nyiladozó virágok illata, vagy a vadul csiripelő madarak hangorkánja odakint.

Érkezik Hugh Laurie új sorozata a magyar FOX műsorára, kapunk díjnyertes német sorozatot a nyakunkba, de folytatódik számos régi nagy kedvenc, köztük az NCIS, Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? vagy a Grace Klinika is.

1.
Humor+: Amerikai fater (American Dad) – 10. évad
TV2: Vigyázat, gyerekkel vagyok!
A hazai hírességek – gyermekükkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben néhány vicces családi történet is napvilágot lát, lerántva a leplet a sztárok magánéletéről! A műsor folyamán a három páros, három hazai híresség és gyermeke három feladat során mérkőzik meg egymással. A szórakoztató feladatok alatt egyre többet tudunk meg a szereplők családi életéről, vicces és olykor igen meglepő történetek kerülnek napvilágra. A legtöbb pontot gyűjtő pár a végjátékban egy hatalmas memóriatábla előtt kell, hogy bizonyítson. Minden eltalált kép-pár százezer forintot ér. A két perc alatt összegyűjtött összeget a páros jótékony célra ajánlja fel.

2.
TV2: NCIS (NCIS) – 14. évad
VIASAT3: Gordon Ramsay – A pokol konyhája (Hell’s Kitchen) – 14. évad

3.
VIASAT6: 03.03 Gázos páros (You’re The Worst) – 2. évad
RTLII: Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) – 6. évad
VIASAT6: Gázos páros (You’re The Worst) – 2. évad
M3: Hazárd megye lordjai (The Dukes of Hazzard) – 3. évad

4.
RTLII: A szállító (The Transporter: The Series) – 2. évad (9. résztől)
RTL Klub: Tetthely – Egy személyes ügy (Tatort – Der große Schmerz)
Nick Tschiller (Til Schweiger) lányát és feleségét elrabolják. Kiszabadulásukért cserébe arra kényszerítik, hogy segítsen a veszélyes bűnöző, Firat Astan (Erdal Yildiz) szökésében. Nick senkinek nem beszél a zsarolásról, még társának sem, ám Yalcin (Fahri Yardim) sejti, hogy valami nincs rendben. Hamarosan rájön az emberrablásra, és titokban segíti Nicket. A túszmentő akció tragédiába torkollik, Firat ugyanis lelövi Isabellát (Stefanie Stappenbeck), Nick feleségét

5.
M2: Papás-babás (Baby Daddy) – 2. évad

6.
AXN: Az indíték (Motive) – 3. évad
Cinemax: Ku’Damm 56 (Ku’Damm 56)
Díjnyertes német sorozat, amely a Berlinben élő Schöllack család életébe enged bepillantást. A család feje, Caterina egy igazán előkelő tánciskola vezetője, és három lányát eléggé rövid pórázon próbálja tartani. Azt szeretné, ha Monika, Eva és Helga gazdag férfiakhoz mennének feleségül. Monika azonban fellázad, szakít a hagyományokkal, és nem az anyja által kijelölt utat választja. A rock ‘n roll, amely az 1950-es évektől viharos gyorsasággal hódítja meg a világot, Monikát is magával ragadja.

7.
Duna: Velvet divatház (Velvet) – 2. évad
RTL Klub: Graceland – Ügynökjátszma – 1. évad (országos premier)
Egy rendőrségi akció során lefoglalják egy drogbáró tengerparti villáját. Miután átalakították, három szervezet, az FBI, a kábítószer-elhárítás és a vámosok legjobb ügynökeit költöztették be, akik különböző fedősztorikkal beépültek a helyi alvilágba. Amikor az egyik ügynök súlyosan megsérül, az FBI frissen diplomázott ügynöke, Mike Warren (Aaron Tveit) kapja meg a szobáját, mentornak pedig Paul Briggst (Daniel Sunjata) jelölik ki mellé, aki élő legendának számít a szakmában.

8.
Prime: A Grace klinika (Grey’s Anatomy) – 10. évad

9.
HBO: Pékség nyomozóiroda (Murder She Baked)
Eden Lake álmos minnesotai kisváros, ahol a helyi élet központja Hannah péksége. A sütikészítés mellett Hannah állandó késztetést érez, hogy belefolyjon a zsaruk munkájába. Sógorával, a seriffhelyettes Bill-lel a túlfűtött seriffválasztáson szembekerülnek Grant seriffel. A helyzet bonyolódik, mikor Hannah sütés közben rátalál a törvény mogorva emberének testére, és Bill lesz az első számú gyanúsított. Hogy bebizonyítsa ártatlanságát, Hannah nyomozni kezd. Kiderül, Grant nem volt népszerű ember.
FOX: Dr. Chance (Chance)
A Kem Nunn regényén alapuló CHANCE egy provokatív pszichológiai thriller, amely Eldon Chance (Hugh Laurie), egy San Francisco-i bűnügyi pszichiáter történetére koncentrál, akit legjobb szándéka ellenére is beszippant a hamis személyazonosságok, a politikai korrupció és a mentális betegségek világa. Miután hibás döntést hoz egy, a feltételezések szerint multiplex személyiségzavarral küzdő pácienssel kapcsolatban, Chance hamar magára irányítja könyörtelen rendőrségi nyomozóként dolgozó, durva élettársa figyelmét. A zavart Chance elmerül a város alvilágának sötét bugyraiban, miközben vitás válását is igyekszik elrendezni és kamasz lányán is rajta kell tartania a szemét, így hamarosan egyre mélyebbre hatol az emberiség egyik utolsó meghódítandó területén: az emberi elme rejtélyes, ismeretlen világában.
VIASAT6: Mexifornia (Bordertown) – 1. évad
Az animációs sorozat két családról szól, akik egy sivatagi városkában élnek a határ közvetlen közelében. Míg azonban a vaskalapos határőr, Bud Buckwald nem sok mindent tud felmutatni, szomszédja, a tíz éve az Egyesült Államokban élő Ernesto Gonzalez már sikeres vállalkozó.
A pikáns komédiában nemcsak a kulturális különbségek, hanem olyan aktuális témák is előkerülnek, mint az illegális bevándorlás, és az Egyesült Államokban élő mexikóiak helyzete. Arra azonban valószínűleg még a készítők sem gondoltak, hogy néhány ötletük később az elnökválasztási kampányban is előkerül.
VIASAT6: Totalcar – 3. évad

11.
COOL: Maigret és a kicsi Albert (Maigret’s Dead Man)

13.
RTLII: Hagyjál főzni! – 2. évad

14.
Film Café: Nincs több esély (No Second Chance / Un Chance de Trop)
A hatrészes sorozat a világhírű amerikai thriller író, Harlan Coben Nincs több esély című bestsellerét dolgozza fel. Dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) szokásos reggeli rutin teendőit végzi otthonában. Miközben hathónapos kislányának készít reggelit a konyhában, egyszer csak távoli lövések dördülnek el, majd minden elsötétül és Alice összeesik. Amikor a kórházban felébred a kómából, akkor tudja meg, hogy férjét megölték, kislányának pedig nyoma veszett. A rendőrség tehetetlen, sőt ő az első számú gyanusított. Alice magára maradt és fogalma sincs, hogy mivel áll szemben, miközben egy bérgyilkos van a nyomában. Nincs más választása, egyedül ered lánya elrablóinak nyomába.

15.
AXN: Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How To Get Away with Murder) 3. évad (8. résztől)

16.
Comedy Central: Az életkritikus (Review)
Forrest MacNeil nem egy átlagos kritikus, aki olyan unalmas dolgokról írja meg értékelését, mint a filmek, éttermek vagy a művészet. Ehelyett Forrest az élet legmélyebben átélhető élményét – magát az Életet veszi górcső alá és ír róla kritikát. A kábítószerfüggőség veszélyeitől a hírességekkel való szex öröméig mindent ő maga próbál ki hihetetlen elkötelezettségről tanúságot téve.

17.
HBO: Tabu (Taboo) – szinkronos premier

18.
HBO3: Állatok (Animals) – 2. évad
Humor+: Mámor tábor (Camp) – 1. évad
Vígjátéksorozat, amelyben éves ugrásokkal minden nyáron visszatérhetünk egy-egy tipikus amerikai táborba, ahol az immár tizenkét hónappal idősebb, több korosztályt is képviselő szereplők tovább szövögethetik egymással a kapcsolataikat.

20.
AMC: Into The Badlands – 2. évad

23.
HBO3: A biznisz (El Negocio) – 3. évad

27.
RTL Klub: Konyhafőnök Celeb

29.
HBO GO: Heartless (Heartless)