Nyugodtabb éjszakák, jobb alvásminőség, fogyás – A Nottevit Skinny Sleep kapszulát teszteltem a Trnd-vel

„Jól alszom, jól érzem magam, jól nézek ki.” Ezt ígérte a Nottevit új kapszulája, amit tesztelhettem a Trnd jóvoltából. És hogy mit ígért még? Lássuk:

Az alvás szépít. Na de mi a helyzet a nemalvással? Egy álmatlanul töltött éjszaka után te is egész nap csak ennél? Nem véletlen!

Az amerikai Columbia Egyetem kutatói összefüggést találtak a kevés és rossz minőségű alvás okozta kialvatlanság és a testsúlygyarapodás között. Az ok: a rossz minőségű alvás felboríthatja az étvágyat szabályzó hormonok egyensúlyát, ami túlzott kalóriabevitelhez vezethet.

A jelenségnek tehát van tudományos alapja, na de ne érjük be ennyivel! Próbáld ki a kettős hatású Nottevit Skinny Sleep kapszulát, mely a pihentető alvást támogató gyógynövények mellett koffeinmentes zöld tea és kamillavirág-kivonatot is tartalmaz, így hozzájárulhat az éjszakai zsírégetéshez, és a testsúly csökkentéséhez is. A Skinny Sleep a Nottevit kettős hatású, alvást segítő étrend-kiegészítői közül már a második a hazai piacon. A magyar vállalat készítményei nemcsak az esti stresszoldásban és a minőségi alvásban segítenek, de az alvás hiányából adódó különböző egészségügyi problémák megelőzését is támogatják. A Nottevit Skinny Sleep termékcsalád garantált hatóanyag-tartalmú, glutén, laktóz és GMO-mentes, vegán minősítésű termék. Növényi kivonatai hozzászokást nem okoznak. A Nottevit Skinny Sleep alkalmazása nyolc-tíz héten át, kúraszerűen a leghatékonyabb, mert a hatóanyagok több hetes időtávon tudják megfelelően kifejteni hatásukat.
(Forrás és kiemelt kép: Trnd és Nottevit)

Habár a Trnd projektnek vége, de a kúrának még nem, viszont a félidős tapasztalatokat már megosztanám veletek. A 60. nap végén pedig kiegészítem majd a teljes kúra tapasztalataival.

Már az első éjszaka után abszolút látszott a változás az alvásomban. A 78%-os a kapszula előtti a 89%-os a kapszula utáni éjszakát mutatja.

 

 

Az egy hónapos próba után az alábbiakat tapasztaltam:

  • Jobban alszom. Persze csak akkor, ha betartom az alap dolgokat, amik egy jó alváshoz szükségesek, márpedig azt, hogy este 11 és éjjel 3 között aludni kell, különben a májunk nem tud regenerálódni. Ha 11 után feküdtem le, már nem volt olyan jó az alvásom.
  • Tényleg negyed órával lefekvés előtt kell a kapszulát bevenni, mert a 15 perc leteltével rögtön ásítoztam és ragadtak le a szemeim.
  • A külső tényezőket persze nem tudja kiküszöbölni a kapszula (éjszakai muszájos felkelések hol a gyerek, hol a négylábúak miatt), de mélyebb alvást biztosít és könnyebben el is aludtam a kapszula bevétele után.
  • Tényleg nem jöttek rám falási rohamok másnap, reggel nem akartam már kaparni a falat az éhségtől, mindegy volt, hogy mit vacsoráztam.
  • -1,5% testzsír veszteség eddig, igaz heti 3 edzés (zumba és most már Funky step is) közrejátszik, de akkor is látványosan elindult valami. 3 hét után -0,8 kg volt a mérleg eredménye, ami változás volt, mert az edzés március óta folyamatos. Tehát ha lassan is, de eredmény már van.

 

És hogy mi a tapasztalatom a 60 nap elmúltával?

A kúra leteltével azt tudom mondani, hogy tényleg szünetet kell hagyni utána vele, mert hozzászokik a szervezet, az enyém legalábbis. A végén már két kapszulával tudtam ugyanazt a hatást elérni, mint az elején az egy kapszulával.
Nem fogyasztószer, úgyhogy nehogy arra számítson bárki, hogy na most aztán leolvadnak a kilók! Ahhoz sajna kő kemény munka kell, főleg így 40 felett, tapasztalom. Életmódváltás, sport, egészséges ételek, zöldség, gyümölcs, vitaminok és sok pihenés. Ez az alap. Na ebből lehet mazsolázni, hogy ki mit tud teljesíteni. Ez a kapszula segít elindulni, kitűzni a célokat, fejben átállítani az embert, hogy igenis fontos a pihenés és a jó alvás és nem csak a fogyás miatt, hanem az egész szervezetünk miatt. Abban nagyon jó, az alvásminőséget nagyban javítja.