Nyugodtabb éjszakák, jobb alvásminőség, fogyás – A Nottevit Skinny Sleep kapszulát teszteltem a Trnd-vel

“Jól alszom, jól érzem magam, jól nézek ki.” Ezt ígérte a Nottevit új kapszulája, amit tesztelhettem a Trnd jóvoltából. És hogy mit ígért még? Lássuk:

Az alvás szépít. Na de mi a helyzet a nemalvással? Egy álmatlanul töltött éjszaka után te is egész nap csak ennél? Nem véletlen!

Az amerikai Columbia Egyetem kutatói összefüggést találtak a kevés és rossz minőségű alvás okozta kialvatlanság és a testsúlygyarapodás között. Az ok: a rossz minőségű alvás felboríthatja az étvágyat szabályzó hormonok egyensúlyát, ami túlzott kalóriabevitelhez vezethet.

A jelenségnek tehát van tudományos alapja, na de ne érjük be ennyivel! Próbáld ki a kettős hatású Nottevit Skinny Sleep kapszulát, mely a pihentető alvást támogató gyógynövények mellett koffeinmentes zöld tea és kamillavirág-kivonatot is tartalmaz, így hozzájárulhat az éjszakai zsírégetéshez, és a testsúly csökkentéséhez is. A Skinny Sleep a Nottevit kettős hatású, alvást segítő étrend-kiegészítői közül már a második a hazai piacon. A magyar vállalat készítményei nemcsak az esti stresszoldásban és a minőségi alvásban segítenek, de az alvás hiányából adódó különböző egészségügyi problémák megelőzését is támogatják. A Nottevit Skinny Sleep termékcsalád garantált hatóanyag-tartalmú, glutén, laktóz és GMO-mentes, vegán minősítésű termék. Növényi kivonatai hozzászokást nem okoznak. A Nottevit Skinny Sleep alkalmazása nyolc-tíz héten át, kúraszerűen a leghatékonyabb, mert a hatóanyagok több hetes időtávon tudják megfelelően kifejteni hatásukat.
(Forrás és kiemelt kép: Trnd és Nottevit)

Habár a Trnd projektnek vége, de a kúrának még nem, viszont a félidős tapasztalatokat már megosztanám veletek. A 60. nap végén pedig kiegészítem majd a teljes kúra tapasztalataival.

Már az első éjszaka után abszolút látszott a változás az alvásomban. A 78%-os a kapszula előtti a 89%-os a kapszula utáni éjszakát mutatja.

 

 

Az egy hónapos próba után az alábbiakat tapasztaltam:

  • Jobban alszom. Persze csak akkor, ha betartom az alap dolgokat, amik egy jó alváshoz szükségesek, márpedig azt, hogy este 11 és éjjel 3 között aludni kell, különben a májunk nem tud regenerálódni. Ha 11 után feküdtem le, már nem volt olyan jó az alvásom.
  • Tényleg negyed órával lefekvés előtt kell a kapszulát bevenni, mert a 15 perc leteltével rögtön ásítoztam és ragadtak le a szemeim.
  • A külső tényezőket persze nem tudja kiküszöbölni a kapszula (éjszakai muszájos felkelések hol a gyerek, hol a négylábúak miatt), de mélyebb alvást biztosít és könnyebben el is aludtam a kapszula bevétele után.
  • Tényleg nem jöttek rám falási rohamok másnap, reggel nem akartam már kaparni a falat az éhségtől, mindegy volt, hogy mit vacsoráztam.
  • -1,5% testzsír veszteség eddig, igaz heti 3 edzés (zumba és most már Funky step is) közrejátszik, de akkor is látványosan elindult valami. 3 hét után -0,8 kg volt a mérleg eredménye, ami változás volt, mert az edzés március óta folyamatos. Tehát ha lassan is, de eredmény már van.