Az IKEA FRAKTA táska sokrétű felhasználása rövidfilmen

Eddig is tudtuk, hogy a FRAKTA táska igazán sok mindenre használható. Az IKEA most egy rövidfilmet forgatott szeretett táskánkról.

195,- Ft és sokáig nyúzható. Én sem jöhetek ki úgy egy-egy vásárlás után az áruházból, hogy 2-3 darab ne jöjjön velem vegyesen a két méretből (a kisebb méretű 150,- Ft). Nagy szerencsémre június 14-től új áruházzal bővül a lánc, így 10 perc autóútra lesz tőlem Budapest legújabb és legnagyobb IKEA-ja. Jaj nekem és a pénztárcámnak! 🙂

Nálunk is kardinális kérdés mindig, hogy mibe pakoljak, főleg, hogy mibe ne, mert férjem utálja, hogy mindig ezt szedem elő. De ha egyszer annyira sokrétűen használható! Irány a strand? Belefér minden, ami kellhet két gyerekhez! Utazáshoz, nyaraláshoz, kinőtt ruhák tárolásához és persze az alap, a bevásárláshoz. Nyúzható, strapabíró, jól pakolható és nem utolsó sorban olcsó!
A neve egyébként svédből lefordítva hord, cipel. 🙂

Persze választhatjuk a drágább verziót is, ha trendik akarunk lenni. A Balenciaga divatház piacra dobta potom kb. 620.000,- Ft-ért a bőr verzióját.

Az IKEA sem hagyta magát, azon túl, hogy valószínűleg nagyon örültek, hogy a trendi táskájukat próbálják koppintani a nagyok, a marketingesek rögtön előrukkoltak egy fantasztikus szöveggel, amiből kiderül, hogy hogyan is ellenőrizhetjük, hogy valódi IKEA táskánk van-e:

1. Rázd meg! Ha zizeg, ez az igazi!
2. Multifunkciós! Vihetünk benne jégkorong felszerelést, téglákat, sőt, akár vizet is.
2. Dobd a piszokba! Az igazi FRAKTA kimosható egyszerűen egy kerti slaggal, ha koszos lett.
4. Árcédula. Ez csak 195,- Ft.

Ahogy az IKEA írja, 30 évvel a megálmodása után ideje tisztelettel adózni a világ legkeményebben dolgozó táskája előtt. Lett belőle már kutya-poncho, divatkellék, vagy edzőeszköz. De az igazság az, hogy ez a sima műanyag egy még nagyobb jelentéssel rendelkezik, összefoglalja mindazt, amiben hisznek: ez a design, a funkció és a minőség és ez csak néhány dolog.