Június 28. – Virágot egy mosolyért!

9D5ZO8C92016. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők – a tavalyi nagy siker után- ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak. Az apró figyelmességgel arra kívánnak rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak. Boldogságot, enyhet hoznak, elviselhetőbbé teszik a legnehezebb napokat is.

Tavaly először csatlakozott hazánk a The Lonely Bouquet (http://www.thelonelybouquet.com/) néven futó nemzetközi kezdeményezéshez, ami Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű.

13507201_293409567666419_2328866734832095719_nJövő héten kedden az ország bármely pontján, köztereken, parkokban “elhagyott” csokrokra bukkanhatunk, rajtuk egy kártyával, hogy kinek köszönhetjük, melyik virágbolt virágkötőinek keze munkáját találtuk meg. A csokrok ingyen elvihetők, egyetlen dolgunk (nem kötelező, de mégis egy apró gesztus csak), hogy köszönetképpen visszajelezzünk a kártyán található címek bármelyikére egy sort írva, egy fotót küldve, hogy mi lett a sorsa a csokrétának. Így a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette a csokrot, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

pecs-1024x685A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen!

További részletek az esemény hivatalos honlapján:

http://viragotegymosolyert.hu/

és Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/events/1598087550512284/

Kapcsolatfelvétel: info@viragotegymosolyert.hu