Péntek este, Lurdy ház, vacsora? Nem lehetetlen! Ha egy isteni hamburgerre vágysz, irány a Burger House!

Azt hinné az ember lánya, hogy péntek este azért egy bevásárlóközpontban vannak emberek. Meg étterem is, ahová be lehet ülni. Hát, nem igazán, legalábbis a Lurdy nem egy ilyen hely. Már.

Réges-régen, amikor még szombatonként a Lurdy parkolójának végében rendeztük a hétvégi modellautó versenyeket, sűrűn jártam itt. Elég sokat ültünk be Stonehange étterembe vacsorázni, bowlingozni. Rá kellett jönnöm, hogy ez nagyon régen volt!

Most gondoltam egy nagyot és foglaltam helyet a Stonehange-be, illetve már Stone Pub-nak hívják. Mivel étlapjuk is van, így gondoltam ugyanaz, mint volt, van vacsora, jól főztek anno. Mondták, hogy asztal van, igaz rendezvényük is, az étterem egyik részén, de attól még tudunk menni.
Hát, sajnos nem tudtuk kipróbálni, hogy hogy főznek most, mert miután megláttuk és meghallottuk a rendezvény mértékét és hangzavarát, így mondtuk, hogy ezt kihagyjuk. Ez már tényleg Pub. Szóltam, hogy bocsánat, törölném az asztalfoglalást, mert azt hittem, hogy azért mégiscsak étterem jellege van a helynek. Mondta a pincér, hogy hát, egy órával ezelőtt még az volt.

Na hát akkor mi is legyen? Mekibe mégsem megyünk, a többi étterem zár, egyedül a Burger House volt nyitva este 8-kor, ők 10-ig vannak minden nap. Ettem már náluk, tudtam, hogy nagyon finomakat csinálnak. Megdumáltuk, legyen.

burgerhouseJelentem, nagyon jó választás volt!

Ha érezni akarod, ahogy az ízlelőbimbóid megtelnek élettel… Rostlapon sütött valódi marhahúsból készült hamburger… Grill dog… Vigyázat, ízveszély!!! Kérjük akik, nem tudják elfogadni, hogy ételeinkben szénhidrátok, zsírok és ízfokozók találhatók, azok keressék fel kezelőorvosukat, gyógyszerészüket. Minden tiszteletünk az egészséges életmódot folytató embereké, de vannak pillanatok amikor csak az íz számít…

img_20161125_203137Bacon burgert ettem a két általuk ajánlott tippel, ami krumpli és saláta. Ez így együtt valami fenomenális! A hamburger hatalmas, nem véletlen, hogy kést-villát kapsz hozzá, de ugye mégsem úgy eszünk egy hamburgert, de legalább félbevághatjuk, hogy könnyebben megfoghassuk. Isteni a hús, pont olyan, amilyet szeretek, szaftos és ízletes, olyan jól összeállított, hogy csak hallgat baconburgerlevesaz ember és eszik.

Ha arra jártok, próbáljátok ki! Mivel ilyen Baconburgerlevest lengettek be Facebook oldalukon, így muszáj lesz újra mennünk. 🙂